Rólunk

arculattervezés, print, online

gabjorbalder_office

Első ránézésre mit sugall a céged, márkád magáról?

Semmit vagy nem túl jókat? Nincs veszve semmi, hiszen így még kiaknázatlan lehetőségek állnak előtted a fejlődésben.

Legkönnyebben a vizualitással tudunk üzenetet eljuttatni. Így nem véletlen, hogy ahol lehet, ott piktogramokat, grafikai elemeket használnak eligazító táblákon, a közlekedésben, és még rengeteg helyen.

Mi ebben tudunk segíteni, megálmodjuk azt az arculatot, amivel az üzeneted megtalálja a közönségét. Ezért is vagyunk “Visual Branding”.

Erősségeink:

  • Márkastratégiai tervezés
  • Komplett arculattervezés
  • Kiadványok tervezése
  • Webes tervezés
  • Online marketing

Leginkább komplex megoldásokat kínálunk, aminek oka, hogy ha elmélyülünk a stratégia kidolgozásában, nem rentábilis csak egy-két grafikai elem tervezése.

Our staff

Balder (Bálint Irányi)

Több mint 10 éve tevékenykedik webes területeken. Saját csapatával weboldalakat, honlapokat, mobil alkalmazásokat és offline arculatokat készítenek, valamint online marketinggel foglalkoznak több, mint száz ügyfelük részére. Imádja a vizualitást, ezért könnyen elcsábítható belső dekorációs tervezésekre is.

Célkitűzése, hogy munkái amellett, hogy nemzetközi szintet hoznak, marketing szempontból is működjenek, semmi esetre se legyenek öncélúak.

A minimál stílus mellett a fiatalos, webről táplálkozó lüktető grafikai világ is megjelenik az anyagaiban.

linked.in profile

Gabjor (Gábor Fuják)

A kezdeti ügynökségeknél eltöltött idő után szabadúszóként tevékenykedik. Több éves londoni munkája során a nemzetközi tapasztalatokat sikerült magába szívnia.

Állandóan cserélődő partnerek helyett stabil partnerség a jellemző rá, ha megbízást kap, hosszú évekig sikeres együttműködés várható.

Erősségei az offline arculattervezés, kiadványszerkesztés. A nyomtatott anyagok megszállottja, szívesen vesz részt a gyártás egyes fázisaiban is.

Stílusa letisztult, minimál felé irányult, mindenféle reklámzajtól mentes.